реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сотня небайдужих зробила роботу сотень фінансованих організацій

100 волонтерів примусили 61% столичних закладів харчування та ресторанного господарства перейти на українську.

Громадська ініціатива "Дріжджі", яка займається українізацією сфери обслуговування, маркування товарів та оформлення веб-сайтів, на честь першої річниці існування візуалізувала власні досягнення.

Волонтерам “Дріжджів” вдалося промоніторити 315 столичних закладів харчування. Завдяки наполегливості активістів, 61% ресторанів, барів, кав'ярень тощо покращили якість обслуговування. Тобто почали обслуговувати, мали меню, розрахункові документи та оголошення українською мовою.

За рік “Дріжджі” заангажували понад 100 осіб, завдяки яким вдалося досягти позитивних результатів.

“Дріжджі” бажають, щоб кожен українець допоміг українізувати сферу обслуговування. Для цього потрібно лише помітити одне з порушень (мова обслуговування, меню, розрахункових документів і оголошень) під час відвідин кафе, барів, кав'ярень ресторанів тощо. Залишити своє побажання про покращення сервісу у Книзі відгуків і пропозицій та повідомити на ел. адресу [email protected] про результати, що будуть відображені на карті.

Довідка: Ініціатива “Дріжджі” - це мережеве об'єднання українців з активною громадянською позицією, що утворилося в січні 2012 року. Наразі займається моніторингом: закладів громадського харчування та ресторанного господарства; маркування товарів; зовнішньої реклами.



Теги:українська мова, опозиція, заклади харчування, Дріжджі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar