реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Сонячна станція для селищної ради

Відключення електроенергії тепер не завадять роботі Центру адміністративних послуг Козелецької селищної ради.
Днями Козелецькій селищній раді був переданий великий комплект міні сонячної електростанції на базі сонячних панелей Sunpower для забезпечення резервного електропостачання. Це стало можливим завдяки Агенції регіонального розвитку Чернігівської області та представництву компанії SUNPOWER.

«У Козельці нове обладнання знадобиться для того, щоб забезпечити резервним електроживленням центр надання адміністративних послуг та резервний канал інтернет-зв'язку у разі знеструмлення загальної мережі селища» - повідомили в селищній раді.

За словами заступниці Козелецького селищного голови з виконавчих органів ради Олени Золотаревської, ця енергетична установка дасть змогу ефективно працювати та не боятись відсутності електропостачання загальної мережі селища. Тепер важливі об’єкти матимуть певну незалежність від раптових відключень, пов’язаних з руйнуванням мереж від ворожих обстрілів, примх погоди чи технічних несправностей енергосистеми. До того ж, дана станція досить мобільна, і може бути швидко перенесена та встановлена в будь-якому потрібному місці.

Фото з сайту Козелецької громади



Теги:Козелець, сонячна станція, альтернативна енергія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar