реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сьомий ранок Широкої війни

Тишина така, що тільки чути крики сусідських гусей - цих нащадків римських рятувальників, та шелест дрібного снігу по торішньому листу, як скрадливі кроки сил спеціальних операцій.... Учора пізно ввечері щось сильно гахнуло - чи не на переправі, яку рашисти навели біля Шестовиці? У Гончарівському взяли попа московського патріархату - підозрюють, що він був наводчиком для ударів по військовому містечку. Недарма ж він був замполітом совєтської армії..
Один замполіт знищив газету "Сіверщина", а другий цілком міг наводити росіян на іншу ціль. До речі, московський патріархат тріщить в Україні - оно вже митрополит сумський Євлогій офіційно благословив у храмах єпархії не поминати патріарха їхнього Кіріла Гундяєва. Напівкрок, але у правильному напрямку. Є дані про допомогу рашистам від борзнянського і носівського попів московського патріархату - після видворення загарбників розберемося, якщо не повтікають у Мордор... Євросоюз терміново приймає до себе воюючу Україну і перекладачка плаче, коли Зеленський показує кадри руйнування Харкова. До речі, знищені впень міста Щастя і Волноваха. Нас ще й НАТО буде до себе просити, бо де вони ще таку армію найдуть, як українська?! . Сіверяни продовжують блокувати всі дороги, навіть лісові. Бо ми тут, на краю України, знаємо- ніколи москалі не були нам братами. Бо це у нас Батурин і Крути. Бо це в Чернігові перший в українському місті пам'ятник гетьману Мазепі. Бо це в Чернігові перший на Лівобережжі Народний Рух.
..
І був ранок сьомого дня Широкої війни, і українці продовжували дивувати світ і Пана Бога. І побачив Бог, що українці - то Його діти і посміхнувся, і витрусив із саваофської бороди сніжку, щоб поблагословити їх...

Василь Чепурний
Фото Сергія Чернякова



Теги:агресія Росії, Війна, Гончарівськ, Чернігівщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar