реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

25 березня. В'ячеслав Чаус: Ситуація на Чернігівщині майже без змін

Відеозвернення від 25 березня голови Чернігівської ОВА В‘ячеслава Чауса.

"Доброго ранку, Чернігівщина. Дякую за цю відносно спокійну ніч в Чернігівській області, Богу та Збройним силам України.
Ситуація в області майже без змін. Ситуація по місту Чернігову наступна: на жаль, пішохідний міст, по якому гатить артилерія ворога, зараз знаходиться в аварійному стані, і рух по ньому закритий: як піший, так і автомобільний. Сьогодні ніхто нікуди не йде і не їде. Це погана новина. Але гарна новина в тому, що у нас дуже давні і потужні історичні корні. Згадаємо тільки Антонія Печерського, який вирив шляхи з Чернігова, в тому числі й до Києва. Згадаємо древній Любеч, згадаємо Чернігів. І я вас запевняю, що у нас теж є план, і ми над ним працюємо.
Звернення до мешканців міста Чернігова і до тих громад, куди ми не маємо доступу, але які, я сподіваюсь, інколи мене дивляться і чують. Ми втомлені, але ворог втомлений ще більше. Нам холодно, але москальській мерзоті холодно ще більше. Ми знаходимось на нашій землі, яка дає нам сили, а ворог знаходиться на чужій йому землі і вона його вбиває. Тому, будь ласка, терпіння, набираємось мужності. Ми все робимо для того, щоб якомога швидше перемога була за нами. Вірю в Бога і в Збройні сили України. І дякую кожній людині за той внесок, який вона робить у нашу перемогу.
З Богом! Працюємо!".



Теги:Чернігівщина, агресія Росії, Війна, В'ячеслав Чаус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar