реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Соціальний формат "Точка доступу". Товари за цінами Інтернет

В обласному центрі відкрилась нова система послуг для споживачів — мережа електронних магазинів «Точка доступу». Специфіка такого проекту, як ми дізналися в процесі презентації, полягає у тому, що вперше в Україні така система поєднала економію Інтернет-магазинів і зручність торговельних точок у єдиний унікальний формат.

Про те, що це за проект, розповів директор мережі електронних магазинів «Точка доступу» Дмитро ТИЧИНА:
— Мабуть, ні для кого не є секретом, що здійснювати покупки в Інтернет-магазинах дешевше, ніж у торговельних точках. Усе просто — менші видатки, нижчі ціни! Здавалося б, Інтернет-магазини — це ідеальний спосіб заощаджувати кошти. Так воно, власне, і є, але не для всіх! На жаль, старші люди, такі як наші батьки, далеко не завжди мають можливість опанувати всі складнощі Інтернету, через це продовжують переплачувати, роблячи покупки у звичний для них спосіб! А в таких невеличких містах, як Чернігів, відсоток населення старшого покоління значно більший, ніж молоді. Усвідомлення цього факту і бажання покращити цим людям життя надихнули та підштовхнули нас до розробки особливого формату здійснення покупок, який би об’єднав переваги Інтернет-магазинів і торговельних точок: економію та зручність. Ми переконані, що будь-яка справа повинна приносити користь суспільству! Мережа електронних магазинів «Точка доступу» створена для того, щоб кожен мешканець нашого міста, роблячи покупки, отримував більше, ніж він очікує!

Відповідальні працівники мережі електронних магазинів «Точка доступу» запевнили (наших читачів теж), що її консультанти з радістю нададуть відповіді на будь-які запитання, підкажуть, як зорієнтуватися у розмаїтті представлених товарів, допоможуть визначитися із вибором, оформлять замовлення.
— Ми розміщуємо наші магазини в найбільш популярних торговельних центрах та супермаркетах міста. На сьогоднішній день у Чернігові працюють уже три «Точки доступу», — розповів товарознавець мережі Олексій МАРУС. — Усі товари, що представлені в каталогах, сертифіковані, мають гарантію якості та доставляються покупцям прямо зі складу. Гарантійне обслуговування здійснюється безкоштовно в чернігівських сервісних центрах. Для зручності наших покупців, ми щоденно оновлюємо ціни і наявність товарів на нашому сайті та в електронних каталогах. Крім цього, регулярно поповнюємо асортимент товарів та, орієнтуючись на потреби мешканців нашого міста, створюємо нові товарні групи!

Про те, як здійснити замовлення, розповіла консультант мережі електронних магазинів «Точка доступу» Ірина СЕТУН:
— Після оформлення замовлення покупець вносить незначну передоплату та повідомляє консультанта, де й коли йому буде зручно отримати замовлення. І все, можна вважати, що бажана річ уже у вас! До речі, вартість доставки символічна, а в деяких випадках і взагалі відсутня. Оплата покупки здійснюється лише по факту її одержання!

«Точка доступу» планує відкрити магазини і в інших районах Чернігівської області, щоб більше людей мали можливість здійснювати покупки швидко, зручно та вигідно.

— У мережі електронних магазинів «Точка доступу» на сьогодні можна купити різні товари, серед яких — товари для автомобілів, аудіо-відео техніка, дрібна й велика побутова та кліматична техніка, ігрові системи, інструменти, товари для відпочинку й туризму, посуд і т.д., — роз’яснює фахівець зі зв'язків із громадськістю «Точки доступу» Марія Кувалдіна. — Із продуктів поки що можна купити закваску для йогуртів. У планах «Точки доступу» — розширення та оновлення асортименту товарної продукції для осіб літнього віку, тому що він започаткований саме для задоволення попиту такої категорії.
«Точка доступу» вперше в Україні розробила та реалізувала такий формат торгівлі, який об'єднав низькі ціни Інтернет-магазинів і зручність торговельних точок, що дало людям старшого віку (які не можуть користуватися мережею Інтернет) можливість заощаджувати, здійснюючи купівлю за цінами Інтернет-магазинів, але в звичному для них місці (супермаркеті, куди вони щодня ходять за покупками). Плюс — люди отримують сертифікований товар з усіма можливими гарантіями, безкоштовну доставку, легкість і зручність вибору.

Для того, щоб купити відповідні товари, слід звернутися в «Точки доступу», які знаходяться в таких торговельних центрах: «Рояль», (вул. Музична, 1), супермаркетах «Союз» (по вул. Доценка, 19, та Богунського, 40). Консультації за телефоном «гарячої лінії»: (063) 255-80-04.



Теги:ринок, соціальний формат, торгівля, закупка, точка доступа, точка доступу, ціни, покупка, інтернет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar