Сніданок і вечеря довгожителя
Звечора жменьку сушених ягід (добре, якщо різні) і ложку насіння льону залити кислим молоком. Уранці горнятко вилити на запарену кашу. Добре, якщо каша щоразу буде інша – кукурудзяна, вівсяна, перлова, гречана, пшоняна, горохова, рисова.
Вечеря довгожителя
Хочете мати довго тілесну змогу і ясний розум, призвичайтеся до такої вечері: запарена кукурудзяна крупа, збризнута лляною олією; запивати кислим молоком із помідоровим соком (останнього доливати в горнятко третину). Наступного дня замість кукурудзянки – підварений буряк. Третього дня – тушкована капуста. Четвертого – морква. П’ятого – гарбуз. Шостого – квасоля. Запивати тим же кисляком і соком, але домашньої вироби.
Із книги "Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона", яка щойно виходить друком.
Мирослав ДОЧИНЕЦЬ
Вечеря довгожителя
Хочете мати довго тілесну змогу і ясний розум, призвичайтеся до такої вечері: запарена кукурудзяна крупа, збризнута лляною олією; запивати кислим молоком із помідоровим соком (останнього доливати в горнятко третину). Наступного дня замість кукурудзянки – підварений буряк. Третього дня – тушкована капуста. Четвертого – морква. П’ятого – гарбуз. Шостого – квасоля. Запивати тим же кисляком і соком, але домашньої вироби.
Із книги "Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона", яка щойно виходить друком.
Мирослав ДОЧИНЕЦЬ
Читайте також |
Коментарі (0) |