реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сніданок і вечеря довгожителя

Звечора жменьку сушених ягід (добре, якщо різні) і ложку насіння льону залити кислим молоком. Уранці горнятко вилити на запарену кашу. Добре, якщо каша щоразу буде інша – кукурудзяна, вівсяна, перлова, гречана, пшоняна, горохова, рисова.

Вечеря довгожителя

Хочете мати довго тілесну змогу і ясний розум, призвичайтеся до такої вечері: запарена кукурудзяна крупа, збризнута лляною олією; запивати кислим молоком із помідоровим соком (останнього доливати в горнятко третину). Наступного дня замість кукурудзянки – підварений буряк. Третього дня – тушкована капуста. Четвертого – морква. П’ятого – гарбуз. Шостого – квасоля. Запивати тим же кисляком і соком, але домашньої вироби.

Із книги "Вік і лік. Рецепти на всяку оздоровчу потребу від карпатського знатника Андрія Ворона", яка щойно виходить друком.

Мирослав ДОЧИНЕЦЬ



Теги:народна медицина, Мирослав Дочинець, Харчування, нові книги, дід Ворон


Читайте також






Коментарі (0)
avatar