реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Смолинський торфобрикетний готується страйкувати?

На Чернігівщині готуються до безстрокових акцій протесту працівники ДП "Чернігівторф". Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, - повідомляє Чернігівський монітор.

Торфовидобувники зі Смолиного готові до безстрокових акцій протесту! Про це повідомила голова первинного осередку НПГУ Смолинської дільниці з видобутку торфу ДП «Чернігівторф», депутат Чернігівської райради Валентина Огієнко.Проблеми на підприємстві, на якому працює понад 60 осіб, особливо загострилися із травня минулого року з появою проросійського інвестора – ТОВ «Терма Груп», - написав він.

Посилаючись на слова Валентини Огієнко, Михайло Волинець написав, що новий інвестор не збирався запускати завод, тому співробітники зробили це самовільно. Але виникла проблема з реалізацію брикетів.

Днями у Смолиному з’явилася ще одна проблема – загорівся торф’яник. Для його гасіння довелося звернутися до військових, бо вогонь, який нічим було загасити - на заводі не знайшлося дизпального, щоб заправити техніку.

Тож, торфовидобувникам, аби убезпечити себе від безробіття, а село від загибелі, нічого іншого не залишається, як розпочинати безстрокову акцію протесту.



Теги:Страйк, Михайло Волинець, торф, пожежа торфяника, смолин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar