Смачний обід вихідного дня
Бульйон з галушками
Смачний і дуже сонячний суп. Для його приготування потрібен мінімум інгредієнтів. Саме ж приготування (за наявності готового бульйону) займає максимум 15 хвилин і --і ситна перша страва у вас на столі.
Отже, потрібно: 1,5 літр міцного курячого бульону
2 яйця
4 ст.л. манки
2 ст.л. тертого твердого сиру , дрібка мускатного горіху
сіль, перець за смаком
У мисочці збийте яйця виделкою. Додайте сир, манку і вимішайте. Сіль і спеції -- за смаком. Залиште масу для набухання на 5-7 хвилин.
Потім доведіть бульон до кипіння. Набирайте яєчно-сирну масу чайною ложечкою (1/4 ложечки) і опускайте галушки в бульон.
Потім доведіть бульон з галушками до кипіння і варіть ще 2-3 хвилини.
Смачного!
Гарбузовий крем-суп з сиром
А якщо ви виростили гарбузи і запаслися ними, то можете приготувати нехитрий, швидкий і смачний супчик. Величезна перевага цього супу - готується за 10-15 хв. Щоправда, спочатку треба відварити (або спекти в духовці) гарбуз і подрібнити його на пюре тертушкою. А потім взяти:
400 гр гарбузового пюре
100 гр твердого сиру (натерти)
3 скл. бульону
1 невеличка цибулина, дрібно нарізана
1 зубчик часнику, пропустити крізь прес
1/3 скл. вершків
1-2 ст.л. олії
тертий мускатний горіх,
сіль,
перець
Процес приготування
1. У каструлю налити олію, і на середньому вогні спасерувати цибулю до мякості.
2. Додати часник і потримати ще хвилинку.
3. Додати бульйон і довести до кипіння.
4. Додати гарбузове пюре, розмішати і довести до кипіння.
5. Додати вершки, тертий сир і розмішати, щоб сир розплавився.
6. Додати тертий мускатний горіх, сіль, перець за смаком.
Смачного!
Читайте також |
Коментарі (0) |