реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Слухаєте Гордона? Ви нормальні?

Років 25 тому мєлкій жулік Гордон, який ще не знав, що він "журналіст" і "політик", розкручував Кашпіровського і заробляв на ньому.

Потім він розкручував бєзумную тіпа бабку Марію-Стефанію, яка лікувала всі болєзні лохтората заговорами і матюками. Потім він заробляв на рекламі пірамідок, які вирішували всі проблеми дурнів, котрі їх купували. Потім він відкрив світу "контактера з космосом Петра" і заробляв на дебілах, які вірять у НЛО.

Потім на сторінках його газети табунами з'являлись живі й напівмертві зірки совєтського кіна та естради, всі ці Кобзони, Розенбауми, Боярські, Вінокури та Льви Лещенки - словом, вся та мерзота, яка і була нерозривним зв'язком з Совком. І Дмітрій Ільїч робив концерти і телепередачі з ними і місцевими ватниками. І люмпен, який вважав себе совєтською інтеліґенцією, за все це платив Гордону.

І так він став відомим бізнесменом і журналістом. І ось тепер я бачу людей, які орієнтуються на його думку або просто поширюють його відео. Ви нормальні?

Вахтанг КІПІАНІ



Теги:Гордон, Вахтанг Кіпіані, Совок


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Вася - это диагноз. А кипиани - абрек с гор за солью спустился и случайно был пойман и ... попал на Сыверщину . А вот кто его писать научил? Очевидно та светська власть, которую он теперь так рьяно обплевывает и пасквилями описывает. Да... ошиблась она ! Абреков надо к бараном в стойло, пусть пасут да травку щиплют. tongue
avatar
2
А кого слухати? Парубія - який публічно визнав, що лікувався в психіатричній лікарні, чі пані Ніцой - яка закликає розстрілювати тих хто не розмовляє Українською! А тепер трохи історії -звідки в неї такі таракани - її матір при радянський Україні працювала - А ТЕПЕР УВАГА! ГОТОВІ? - вчителькою російської мови, та закликала розстрілювати тих хто не визнає її державною!!!!!!
Стосовно Гордона - я не бачу в його діях не чого образливого, ні для себе, ні для країни. Людина просто заробляла гроші та статус - так він кар'єрист - але ви забули що він був депутатом Київської ради - і пішов звіти, бо не хотів ставати корупціонером - а це дає привід зробити висновок - що він є порядною людиною.
І на останок - перед тим як писати замовні статті - замислитися, можливо через кілька років про вас теж будуть писати щось подібне.
В мене все!
avatar