реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Скромність завширшки з борзнянську площу

Я передплатник «Сіверщини», маю 50 років, безробітний. Хочу через газету поспілкуватися з головою Борзнянської районної держадміністрації А.Дроботом щодо його публічної заяви.

Здрастуйте, голова А.Дробот. Не називаю Вас шановним, бо не заробили. Можете мені сказати, яке моє сяке-таке діло до Борзни? Але Ви не тільки виступили публічно у ЗМІ і вилили бруд на народного депутата О.Ляшка, якого не варті своєю нескромністю, необізнаністю, брехнею. За нього я голосував і агітував. Також я громадянин України, українець, а не продажний хохол-тушка і маю право виступити у ЗМІ. А Борзна — українське місто, частково пов’язане з моїм життям, бо я там кілька років навчався в радгоспі-технікумі на агронома і знаю, що там живуть дружні, працьовиті, культурні люди.

Може, Ви і на мене хочете подати в суд чи викликати на ринг? Лякатися нічого, я ж не нардеп, безробітний. Перед цим пропрацював 20 років головним агрономом, але звдяки недолугим реформам став безробітним. Посада у Вас публічна, і обговорювати Вашу роботу може кожен.

Ви писали, що нардеп Ляшко чорно піарився в Борзні на людському горі. Про Борзнянську трагедію знає вся Україна: виродок екс-міліціонер ножем розпоров живіт вагітній жінці, вбивши ще не народжену дитину. Але хто ж піарився на цьому горі — нардеп чи Ви? Обурюєтеся, що Ляшко зі своїми прихильниками часто їздить до Борзни. А хіба Борзна — не його виборчий округ?

Пишете, що не хочете бути на побігеньках у Ляшка, але Ви й не потрібні у нього на побігеньках. Ви повинні працювати на благо району, а не на київських «пастухів», які дали Вам посаду, а як бризкати жовчю на представника народу, що отримав на виборах 60% голосів, ще не навчили.

Пишете, що завдяки Вашому особистому втручанню, а також зверненню до голови обласної адміністрації злочинець був затриманий. Перед цим відхрещувалися, що не знали цього виродка зовсім, а тут дуже швидко дізналися. А як же районна міліція, що отримує зарплату від платників податків?

Щодо того, хто ж безбожник. Ви зі своєю скромністю, яка більша від борзнянської площі, а вона там велика, на всю Україну заявили, що звернулися до установ, організацій (чим не чорний піар?) і назбирали 20 тисяч гривень на лікування бідної жінки. Але аморально про це базікати на весь світ. Думаю, прості борзнянці теж підтримали Оксану морально і матеріально. А скільки особисто дав Дробот?

Пишете, що Ляшко їздив до потерпілої в лікарню і навряд чи надав стільки коштів, як Ви. А звідки знаєте, скільки коштів надав Ляшко? Людина виконала свій обов’язок перед виборцем та іншими виборцями округу, і зробив це скромно, на відміну від Вас.

Чув від людей, скільки за сприяння цього депутата було проведено газо- і водопроводів, вибито затриманої зарплати. Між Вами і Ляшком різниця та, що Вас на посаду призначила київська «камарилья», а його призначив народ. А якщо йому заздрите, то було б виставити свою кандидатуру на виборах, як пан-поміщик Голиця з Вашого району. Що, хазяї не дозволили? То Ви ще й боягуз?

Бажаю Вам здоров’я, щастя і довголіття як християнин. Хочу звернутися до Ярошенка-старшого: глибоко співчуваю Вам у смерті Вашої дружини, кріпіться, живіть пам’яттю про неї і заради своїх рідних і близьких.

Віктор ЧУХ,
с. Бакланова Муравійка Куликівського району



Теги:Сіверщина, Олег Ляшко, Борзна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вася, а знаеш ли чем Борзна ещё знаменита, кроме Ляшка?.. Город в котором, если не ошибаюсь, в году 1956-м выпускники Борзнянской средней школы - все поступили в высшие учебные заведения...
avatar