реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Скотське ставлення" - оцінки київським депутатом чернігівського мера

Рішення Чернігівської міської ради ухвалити ініціативу мера Олександра Соколова про виділення 20 мільйонів гривень пенсіонерам перед виборами- це прямий підкуп.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав колишній голова Комітету виборців, народний депутат Олександр Черненко.

"Треба доносити до виборців Чернігова, що виплата по 500 гривень пенсіонерам за два тижні до виборів- це одноразова подачка міського голови Олександра Соколова. Прямий підкуп. Вони повинні робити відповідні висновки і не голосувати за нього. Людина, яка розбазарює держбюджет, не викликає довіри. Ці 20 мільйонів гривень можна було вкласти не в проїдання, а в розвиток. Користь від цього відчув би кожен виборець", - заявив він.

На його думку, на неправомірні виділення коштів під час виборчої кампанії треба накласти мораторій.

"Соколов образив мешканців свого міста, згадавши про них лише перед виборами. Змусив стояти принизливо в чергах за жалюгідною виплатою. Формально, міська рада Чернігова виконувала свої обов`язки, приймаючи постанову мера. Тому колективної відповідальності від них не добитися. На законодавчому рівні треба накласти мораторій на подібні виділення коштів під час передвиборчої кампанії", - зазначив Черненко.

Він наголосив, що міський голова Чернігова поставився до своїх мешканців, як до біомаси.

"Ставлення до такого явища однозначно негативне. Це прояв прямої неповаги до виборців, яку не можна виправдати ні з правової, ні з моральної точки зору. Для Соколова вони, як електоральна біомаса, яку примушують простоювати в чергах в обмін на голоси. Це скотське відношення", - додав нардеп.

Нагадаємо, вчора Чернігівська міська рада ухвалила рішення голови Олександра Соколова про одноразове виділення з бюджету 20 млн гривень на виплату пенсіонерам



Теги:Олександр Соколов, підкуп виборців, Чернігівська міська рада, місцеві вибори, Олександр Черненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar