реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"По- суті підкуп" - нардеп Денисенко про соколовське тринькання грошей

У прес-центрі “Місцеві вибори 2015. Чернігівщина» відбувся брифінг народного депутата України від фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Вадима Денисенка.
Тема брифінгу – «Особливості виборчої кампанії 2015».


Вадим Денисенко у вступному слові відмітив, що місцева виборча кампанія 2015 року була набагато чистіша, ніж у минулі роки. Як один із співавторів діючого закону, він зазначив, що новий закон про місцеві вибори спонукав партії до підвищення якості кадрів та пошуку нових облич. «Була побудована пропорційна система за відкритими списками, завдяки чому піднялася внутрішньопартійна конкуренція», - підкреслив В.Денисенко.

Серед головних проблем нового закону про місцеві вибори народний депутат назвав масовий підкуп виборців. «Міліцією на сьогодні зафіксовано 294 факти підкупу виборців в країни. Фактично в країні масово скупалися голоси», - сказав Вадим Денисенко.

На його думку унікальна ситуація склалася в Чернігові: історія з 21 мільйоном гривень, виділених на допомогу малозабезпеченим чернігівцям. «Нібито у правовій площині, нібито згідно закону, але по суті – підкуп», - вважає політик. Він переконаний, що цими грошима можна було б розпорядитися більш раціонально та розумно.

Коментуючи день виборів та кількість виборців, що проголосували, Вадим Денисенко зазначив, що 25 жовтня на дільниці прийшло дуже мало молоді і людей середнього віку. І він звернувся до них з проханням прийти на другий тур виборів у тих містах, де він буде, акцентуючи увагу на тому, що ігноруючи вибори, ці люди дають обирати своє майбутнє старшому поколінню.



Теги:прес- центр Місцеві вибори, Олександр Соколов, підкуп виборців, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar