реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Схема провокацій у росіян одна...

Український націоналіст, який нібито готував вибух у мечеті в Барнаулі, - це не просто так. Український націоналіст, який живе в Росії і ще й готував теракт - це трохи кумедно. Якось ця інформація співпала в часі з активізацією росіян біля нашого кордону.

Я пам'ятаю, що за, мабуть, тиждень до вторгнення в Грузію російське телебачення показало передачу про кавказьку злочинність в Росії. Там було десь п'ять сюжетів і антигероями всіх були грузини. Я тоді ще здивувався, чому не було представників інших кавказьких національностей.

Відомий факт, що перед початком агресії у Чечні спецслужби Росії організували вибухи у кількох житлових будинках в середній смузі Росії. Звалювали все на чеченців. Тоді в одному з міст місцеві мешканці затримали чоловіків, котрі несли в підвал мішки з вибухівкою. Вони виявилися представниками ФСБ. Преса тоді ще не була підконтрольна Путіну і повідомила про цей факт.Так що росіяни, готуючи воєнне вторгнення, проводять й інформаційну кампанію.

Так що терорист від українських націоналістів в інформаційному полі це було не просто так. Можливо, вони справді щось готують або готували. Сполучені Штати і Британія щось знали і через виявили таку активність.
При тому маємо знати: за нас воювати ніхто не буде.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, Чечня, гібридна війна, Грузія, провокації


Читайте також



Коментарі (0)
avatar