реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Русский мир" - це не любов до берізок

5-6 лютого 2000 року - відбулись масові вбивства мирних жителів у селищі Нові Алди і в прилеглих районах м. Грозного російськими "миротворцями" . Вбивали чоловіків, жінок, в тому числі і вагітних, дітей, був розстріляний - немовля! Деяких нещадко катували, відрізали голову!

З початку грудня 1999 року по кінець січня 2000 року (під час облоги Грозного ) селище піддавалось масованим артилерійським і бомбовим ударам. Близько 100 жителів похилого віку з білим прапором попрямували до позицій російських військ, але були зустрінуті вогнем. Ніхто не вижив.

6 лютого Нові Алди були зачищені двома підрозділами. Вбивства проводили ОМОН Санкт-Петербурга й Ленінградської області та ОМОН Рязанської області.Європейський суд з прав людини визнав їх винними.

В 2010 р відбулась презентація документального фільму «Алди. Без терміну давності». Фільм заснований на матеріалах співробітниці грозненського «Меморіалу» Наталії Естемірової . Наталю було викрадено і вбито 15 липня 2009 року. Тіло жінки з кульовими пораненнями в голову та груди виявили поблизу села Газі-Юрт Назранівського району Інгушетії. ( я написала про це велику статтю її можна було прочитати у мене на сторінці).

"Руский мир" - це не про пацифізм і не про любов до берізок! Не на хвилину не можна забувати про їх звірства, війни, окупації, вбивства, жорстокість!

На фото 245 полк, збори російських командирів перед зачисткою! фото вбитих і закатованих людей ФБ не публікує

Манана АБАШИДЗЕ



Теги:Чечня, гібридна війна, Русский мир, російська агресія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar