реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Сіверщину заливає

Внаслідок підйому рівня води в р. Снов порушено транспортне сполучення між селами Великий Дирчин та Малий Дирчин (Городнянський район). Дамба, через яку здійснюється сполучення між селами переливається водою на 3 ділянках правого берега шириною 50м, 30м та 5м. Висота шару води складає до 1м. Будинки та садиби у с. Малий Дирчин не підтоплені. Сполучення між селами забезпечується човнами. Про це "Сіверщину" повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області В'ячеслав Рига.
У зв'язку з початком процесу руйнування льодового покриву на р. Десна і підйомом рівнів води з 27 березня 2010 року порушене транспортне і пішохідне сполучення 4 населених пунктів Менського району, що знаходяться на лівому березі р. Десна з районним центром (с. Остапівка – проживає 115 жителів, с. Червоний Маяк - проживає 41 житель, с. Куковицьке - проживає 1 житель, с. Червоні Луки - проживає 28 жителів).
Жителям сіл дозволений перехід по залізничному мосту до смт Макошине, продукти та товари першої необхідності завозить один раз на тиждень приватний підприємець з Борзнянського району.
Припинене пішохідне сполучення з райцентром населених пунктів Пекарівської сільської ради (сіл Пекарів, Кнути, Костирів, Синютин) Сосницького району. Транспортне сполучення з райцентром даних населених пунктів здійснюється через смт Короп.
Доставка хлібобулочних виробів до сіл Пекарівської сільської ради здійснюється в об’їзд через Короп Сосницьким хлібокомбінатом райспоживспілки, товарів першої необхідності та продовольчої групи – раз в неділю Сосницькою райспоживспілкою, а також 3 підприємцями в постійно діючих магазинах сіл Пекарів, Кнути та Костирів.
Підтоплення населених пунктів, об’єктів господарювання та споруд немає, життєдіяльність населення забезпечується.



Теги:мнс, сейм, Десна, паводок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar