реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

"Сіверщина" виходить ТИСЯЧНИМ номером!

Це не випадково, що ювілейний тисячний номер газети "Сіверщина" виходить у таку тривожну і переломну пору для України -- газета завжди була на вістрі українського державотворення.

Тож на першій сторінці редакція вітає читачів та вірних передплатників з таким ювілеєм і вміщує цікавий фотопортрет справжньої їжі на фоні справжньої газети.

Також у номері -- аналіз виборів, які ніяк не завершаться, хоча американці за цей час уже встигли і президента собі обрати.
"Сіверщина" пише про сільські проблеми у Ріпкинському та Менському районах -- відомий журналіст Сергій Павленко розповідає про одну череду на три села і про приватний сад.

"Ніцше помер в Дігтярівці" -- так редактор "Сіверщини" Василь Чепурний назвав матеріал про освячення хреста для мазепинської церкви у Новгород- Сіверському районі.

Традиційна сторінка читацьких листів ще раз показує: "Сіверщина" цінує своїх читачів -- здається, сьогодні це єдина обласна газета, що так купно друкує читацькі листи.

Традиційно в газеті і багато довідкових матеріалів. Тож нагадуємо: передплата на єдину проукраїнську недержавну газету в області триває. Це можна зробити в будь-якої листоноші чи на відділенні зв'язку. Не гайтеся!



Теги:підсумки виборів, Василь Чепурний, Сіверщина, тисячний номер, Ювілей, Дігтярівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar