реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Сіверщина" йде в депутати!

Два працівники редакції газети "Сіверщина" балотуються до Чернігівської обласної ради по мажоритарних округах -- редактор Василь Чепурний по Менському округу та кореспондент Олександр Ясенчук по Новгород- Сіверському.

Власне, округ Василя Чепурного правильніше назвати Березнянським, бо до нього входить майже весь Менський район, крім Мени, Макошино та кількох прилеглих сіл. Центр -- Березне. А мешканці Новгорода-- Сіверського та двох сіл мають шанс проголосувати за Олександра Ясенчука.

Для чого "Сіверщині" депутатство? Самим журналістам ні для чого. А для газети, а значить -- для захисту інтересів простих людей, це потрібно.
Василь Чепурний: -- Ми були єдиною, на жаль, газетою, яка захищала жителів Булавчиного хутора від поглинання його новітніми скоробагатьками, які скупили ліси і поля. Останній житель хутора, що тримався до останнього, Михайло Шелег, так і помер із "Сіверщиною" в руках... І це є образом сьогоднішнього збайдужіння влади до людей. З тонованих вікон "мерседесів" та "лексусів" простих українців не видно. Власне, по селах вони практично й не їздять. У нас в обласній раді теж повно своїх нуворишів, що розбагатіли на краденому. Якщо ми з Ясенчуком пройдемо до обласної ради -- зможемо зсередини викривати їх діла і допомагати сільським та міським людям.

Олександр Ясенчук: -- Новгород-Сіверщина є частиною Стародубщини, частина якої належить зараз Росії. Тому замість клятв у братерстві найкраще зробити туристичне кільце по півдню Брянської області Росії та півночі Чернігівщини. Що підняло би наш край.

Виборці, що живуть в округах, де балотуються В.Чепурний та О.Ясенчук, мають знати: голосуючи за журналістів "Сіверщини", передплачуючи "Сіверщину", вони голосують за себе, за свій захист, за свої інтереси.




Теги:В.Чепурний, Сіверщина, О.Ясенчук, Менський район, вибори --2010, Новгород- Сіверський район


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
3а Чепурного голосуватиму ! 3а Ясенчука - подумаю... Мо", будучи депутатом, порозумнішає...
avatar