реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Оголошуємо передплату на «Сіверщина incognita»!

Українці схильні до самоорганізації. Це підтвердила і ситуація навколо газети «Сіверщина», коли в кінці року багато наших читачів відгукнулися на заклик про допомогу. Принагідно ще раз дякуємо.

Тепер же оголошуємо передплату на нову книгу нашого редакційно-видавничого центру «Сіверщина» — вона створена за публікаціями нашої рубрики «Невідома Україна». Ми вирішили, що не можна, аби такі цінні статті жили короткий час — стільки, як живе газета. Тому створили книгу.

У ній — публікації про отаманів Галаку і Ангела, Биринську українську республіку, Локотську російську республіку (створену під німецькою окупацією), чернігівця-командира УНА, повстання Рябченка у Городні, сліди Мазепи у Росії, Фруму — дружину Щорса, колохрест — бойове мистецтво, фалічні символи України, українську лайку, «ковбасну революцію» тощо.

Тому пропонуємо всім, хто зацікавився нашою книгою, надіслати 25 гривень на отримувача — секретаря редакції Мірошниченко Наталію Іванівну. Це вартість книги без пересилання поштою. Коли книга вийде друком (орієнтовно через місяць), першочергово буде надіслана вам: сплативши при отриманні вартість пересилання, ви станете одним з перших читачів унікального видання.

Скажемо по секрету: ми плануємо його зробити регулярним. Хоча б раз на півроку. І у вашій домашній бібліотеці буде нова, несподівана енциклопедія історії Сіверського краю. Замовляйте!

Редакція газети "Сіверщина"




Теги:В.Чепурний, Сіверщина, О.Ясенчук, передплата, невідома Україна, нові книги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar