реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

"Сіверщина incognita" -- є випуск перший!

Нова книга редакційно-видавничого центру "Сіверщина" зветься інтригуюче -- "Сіверщина іncognita" і підготовлена повністю з публікацій газети "Сіверщина".

Сторінка "Невідома Україна" постійно є найбільш читабельною в "Сіверщині", її, можна сказати, "фішкою" чи родзинкою. А зібрані в одну книгу публікації зовсім по-іншому відкривають Чернігово-Сіверщину. Не ту, пропахчену нафталіном радянської пропаганди, а бойову, інтригуючу, хвилюючу -- з отаманами, картою паломництва, новим поглядом на Гоголя і Пушкіна, з українською Биринською республікою і російською фашистською Локотьківською, зі слідами Мазепи в Росії, де досі є села Мазепівка, Іванівка, Степанівка...

52 статті, 21 автор (найбільш плодовитим виявився Олександр Ясенчук), чудова обкладинка у виконанні менської друкарні "Домінант" -- наших давніх партнерів і ще й позначка, що обіцяє продовження -- "Випуск перший".

Передплатники книги можуть забрати її в приміщенні редакції, а покупці можуть звертатися в "Інтермеццо" та в редакцію. Іногородні можуть замовити книгу з післяплатою поштових послуг. Вартість видання -- 28 гривень.

Чудове видання газети "Сіверщина" до професійного свята журналістів -- нова книга "Сіверщина incognita"!



Теги:Сіверщина, нова книга, невідома Україна


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Мої вітання!;)
avatar
2
Колись буле ще фотовиставка.
Дана фотовиставка є частиною проекту «Сіверщина incognita», який реалізується спільно із РВЦ «Сіверщина» за сприяння Валентина Наливайченка – відомого політика та громадського діяча.
У травні 2011 року планується вихід науково-публіцистичної книги «Сіверщина incognita» (Частина І). Вона відбся за сприяння Валентина Наливайченка. http://siver.com.ua/news/fotovistavka_sivershhina_incognita_projshla_u_chernigovi/2011-04-18-7733
avatar