реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Шукають директора. Не бажаєте?

У Чернігівській області оголосили конкурс на заміщення посади директора регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський». Про це інформує Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА.

Міжрічинський регіональний ландшафтний парк це комунальний заклад обласної ради. Його очільник має бути громадянином України, вільно володіти українською мовою, мати повну вищу освіту за спеціальністю: «Екологія», «Біологія» або «Географія». Крім того, претенденти на посаду повинні представити свій перспективний план розвитку регіонального ландшафтного парку.

Документи для участі у конкурсі приймаються Департаментом екології та природних ресурсів ОДА з 31 липня до 14 серпня за адресою: Чернігів, проспект Миру, 14, кабінет № 417.

Нагадаємо, що комунальний заклад «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» створений рішенням сесії обласної ради у квітні поточного року.

Безпосередньо ж сам парк «Міжрічинський» — найбільший регіональний ландшафтний парк в Україні. Розташований у південно-західній частині Чернігівської області, в Козелецькому та Чернігівському районах.

Площа парку 102 тисячі гектарів. Створений у 2002 році. Розташований у межиріччі Дніпра й Десни, звідки й отримав назву. Східна межа парку проходить по Десні, південна й західна — по межі Чернігівської області.

До території партку входять ліси на пісках, частково — акваторія Київського водосховища, сільгоспугіддя, болота. Загальна протяжність меж РЛП «Міжрічинський» становить близько 240 км.

Центральна садиба парку розташована в селі Отрохи Козелецького району.



Теги:міжрічинський парк, Отрохи, вакансії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar