реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Штраф депутату за декларацію

Апеляційний суд області підтвердив винуватість депутата Чернігівської міської ради у порушенні вимог фінансового контролю. Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Депутат не заповнив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію за 2017 рік у встановлений законом термін до 1 квітня 2018 року. Хоча як депутат мав це зробити в обов'язковому порядку.

Суд визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 3 ст. 172-6 КУпАП (повторне порушення вимог фінансового контролю), та наклав штраф у розмірі 1700 грн.

Не погоджуючись із вказаним рішенням суду, депутат подав апеляційну скаргу. Втім апеляційний суд залишив скаргу без задоволення, а постанову суду першої інстанції – без змін.

Цікаво, що торік Деснянський районний суду Чернігова вже притягнув депутата до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення.

З власних джерел стало відомо, що правопорушником може бути депутат Чернігівської міської ради Андрій Заїка.Час чернігівський

Андрій Заїка належить до фракції партії Садового "Самопоміч" і працює менеджером у ТОВ "Смена".



Теги:декларації, Чернігівська міська рада, Самопоміч


Читайте також



Коментарі (0)
avatar