реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Паркан зруйнували, капсулу викинули - ніякого будівництва, тут тільки ми!

Кілька сотень жителів довколишніх будинків з вулиць Доценка, Пухова, Рокоссовського та Белова 15 жовтня провели мітинг проти забудови в парку Березовий Гай.

Під час заходу паркан, який забудовник встановив на місці майбутнього будівництва, був демонтований, також за допомогою кувалди розбили урочисто закладену напередодні забетоновану капсулу, що свідчила про початок будівництва. Повідомляє сайт ПіК

Також мешканці висадили молоді дерева на місці будівництва, а діти малювали малюнки на тематику збереження зеленої зони.

Учасники протесту вимагають від голови ОДА Валерія Куліча скасувати розпорядження № 84 та № 449 про передачу земельних ділянок на розі вулиць Доценка-Пухова Управлінню капітального будівництва та повернути ці землі територіальній громаді міста Чернігова.

Від міського голови Владислава Атрошенка та депутатів міської ради вимагають вжити заходів для повернення земельної ділянки в Березовому гаю до власності міста. Та ухвалити рішення про створення загальноміського парку на цій території.

До жителів району приєдналися депутати Чернігівської міської ради від фракцій "Демальянсу" та "Самопомочі". Цікаво, що депутати, обрані від цього округу до міської ради, проігнорували акцію протесту своїх виборців. Це представник партії «Наш край» секретар міськради Віктор Бистров та депутат від ВО «Батьківщина» Ірина Любухіна.

Потім у соцмережах представник "Нашого краю" підтримав руйнування закладки, але заявив, що буде діяти інакше.

Будинок мав бути зведений зі 120 квартир,з яких 14 були б безкоштовно передані учасникам війни на сході та членам родин загиблих.



Теги:Куліч, Самопоміч, Демальянс, Березовий гай, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar