реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щодо «більшості», «меншості», та фрази «не розколюйте країну»

Навіяно законом про мову та результатом вибору президента.

Зараз будь-які прогресивні ініціативи чи просто, розумні посили будуть травитись фразою «не розколюй». Це дуже зручно і маніпулятивно.

«Чистіть зуби після їжі» - не розколюй країну, не примушуй всіх чистити, більшості подобається неприємний запах та карієс.

«Не засмічуйте ліси, узбіччя і озера» - не розколюй країну, більшість хоче робити те, до чого звикла - гадити там, де відпочиває.

«Не куріть в коридорах, в під‘їздах, в людних місцях» - не розколюй країну, більшість має право на свободу вибору.

«Не вживайте нездорову їжу, неякісний алкоголь - це шкідливо» - не розколюй країну, більшість звикла до фаст фуду та до пива «Десант».

«Не їздіть по смузі громадського транспорту» - не розколюй країну, більшості наплювати на тих, хто стоїть в переповненому тролейбусі в пробці, яку створили автомобілісти.

«Не користуйтеся соціальними мережами «В контактє» та «Однокласнікі» , вони ворожі» - не розколюй країну, не забороняй хавати те гівно, до смаку якого звикли.

«Вивчіть вже нарешті цю багатостраждальну мову, це зрештою, ознака причетності до української ідентичності» - нє розколюй країну, нас і так понімают.

Перелік можна продовжувати до безкінечності.

До чого це я? Та до того, що більшість ніколи не є права. Ніколи. Так було з часів існування людства. Прислухатись потрібно до тих, кого менше.
Бо якщо заткнути рота тим, хто в меншості - ті, хто в більшості, з часом оніміють.

Іван ЛЕНЬО



Теги:перемога Зеленського, розкол країни, маніпуляції, Іван Леньо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar