реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Божа роса для вчительок

- Так вам что-то било ізвєстно? – запитала мене знайома вчителька, яку я сьогодні зустріла в поліклініці. – Что-то всьо-такі зналі про то, что нам не дадут такіє зарплати?
- ?!
- Ну гаварілі же ісчо весной мне. Я помню. Ми же встретілісь на астановке, ви тагда сказалі, что такіх денег нам не відать, что нас абманулі! Но ми же агітіровалі за ето і галасавалі! – чую відчай у голосі.

Я обережно почала розпитувати, в чому справа. Виявилось, ця жінка щиро вірила, що зе-команда буде платити вчителям по 4000 євро на місяць! А сьогодні раптом сказали, що й запланованого щорічного підвищення не буде. Ну того, що запланував ще уряд Порошенка.

Тоді ще мені мої однокурсниці – завучі і директорки середніх шкіл, провідні учителі та викладачі-методисти в один голос говорили: «Нада даверьать маладим!» І переконували колишніх учнів, їх батьків, своїх рідних, знайомих і ближніх у необхідності реалізації такої довіри на виборах. А самі тихенько підкидали бюлетені на виборчих дільницях і «помилялись» при підрахунках голосів на користь «нових облич».

Ні, я не зловтішаюсь. Я була б рада, щоб учителі заробляли по 4000 євро. Навіть погоджуюсь, щоб професори і доценти університетів отримували менше. Ну хай там якісь 3500-3900 євро! Не треба більше! Все життя жили скромно, не будемо й звикати!)))

Але тут питання вже до вчителів. Невже не володієте основами економіки? Невже не вистачає досвіду, щоб зрозуміти – вам брешуть? І що? Знову – божа роса…

Алла БОЙКО



Теги:маніпуляції, брехня, підвищення зарплат, перемога Зеленського, Алла Бойко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar