Що їдять чернігівці?
Щомісячно середньостатистична сім’я спрямовувала на купівлю продуктів харчування 1631 грн. Найбільше грошей витрачалося на м’ясо та м’ясопродукти – 310 грн., на хліб і хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 208 грн., на олію та жири (сало, масло тощо) – 145 грн.
Кожний житель області в середньому витрачав на харчування 694 грн. за місяць, щодоби – 22,9 грн. (проти 19,3 грн. у II кварталі 2009р.).
Однією особою в середньому за місяць спожито 5,3 кг м’яса й м’ясопродуктів (у перерахунку на м’ясо), 21,2 кг молока й молокопродуктів (у перерахунку на молоко), 24 яйця, 2,3 кг риби й рибопродуктів, 3,9 кг цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби) та меду, 2,1 кг олії та інших рослинних жирів, 9,6 кг картоплі, 8 кг овочів і баштанних, 3,4 кг фруктів, ягід, горіхів, винограду, 10,3 кг хліба та хлібних продуктів.
Головне управління статистики
Читайте також |
Коментарі (0) |