реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ще одного російського злочинця ідентифіковано

Служба безпеки встановила особу чергового російського окупанта, причетного до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Воєнним злочинцем виявився 33-річний військовослужбовець 55-ї окремої мотострілецької бригади зс рф Орлан Доржу. Про це повідомила прес- група обласного управління СБУ.

За матеріалами слідства, у березні 2022 року він вдерся до одного з домоволодінь села Вікторівка Чернігівського району. Погрожуючи підривом гранати, окупант вигнав зі схованки на вулицю господарів оселі та двох неповнолітніх дітей і здійснив їх обшук. У подальшому загарбник, погрожуючи автоматом, наказав потерпілим спуститись до погребу, де зачинив їх та утримував протягом тривалого часу, не зважаючи на низьку температуру повітря, позбавивши можливості отримати теплі речі, воду та продукти харчування.

Завдяки зібраній доказовій базі, в тому числі, показам свідків та потерпілих, слідчі СБУ ідентифікували особу воєнного злочинця. Російському окупанту заочно повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).



Теги:СБУ в Чернігівській області, російсько - українська війна, Тива, Вікторівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar