реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ще одного регіонала нагородили за розвиток ...України

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю Президент України Петро Порошенко нагородив групу людей з нагоди 25-ї річниці референдуму за незалежність України.

І, звісно, коли мова йде Левка Лук'яненка, нагородженого орденом Свободи - питань ні в кого не виникає.

Але коли нагороджують керівників фізкультурно - спортивних товариств, директорів училищ дизайну і торгівлі - то яке вони мають вдношення, скажіть на милість, до боротьби за Незалежність, до того ж таки референдуму? Ніхто не проти нагородження заслужених людей - але у них є професійні свята, хай до них і пристосовують нагородження. А до свят Незалежності треба нагороджувати тих, хто за ту незалежність боровся (політв'язні, рухівці, просвітяни тощо) і бореться (учасники боїв за Донбас і т.п.).

Та найбільше дивує, коли за поданням нашої адміністрації нагороджують одного за одним регіоналів - активних, які виступали на мітингах і на сесіях рад, які створювали Партію регіонів у Чернігові.

До цього списку нинішнім указом Президента додано і ректора Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Шевченка Миколу Носка. Він став заслуженим діячем науки і техніки України.

Що й казати - велику боротьбу за Незалежність України вів комуніст, регіонал, а тепер депутат міської ради від партії "Наш край"!

Василь АВДІЙ



Теги:укази Президента, ЧНПУ, Микола Носко, Нагородження


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
Підскажемо Президенту і його посаднику на Чернігівщині, що треба радитися з громадянським суспільством. У даному випадку з тими, "хто за ту незалежність боровся (політв'язні, рухівці, просвітяни тощо) і бореться (учасники боїв за Донбас і т.п.)".
Інакше - підуть слідом за попередниками.
avatar
2
добре сказано!
avatar