реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щастя у семи водах

Ви ж знаєте таку прикмету – якщо за літо скупаєшся в семи водах, увесь наступний рік буде для тебе вдалим. Зазвичай, ті «сім вод» за літо назбирувалися - річки, озера, моря, якщо не вистачало сьомої, приміром, – обливався водою з криниці в нашій Кантакузівці, а що, теж вода)) При цьому, ніколи не задумувалася, що це, насправді, таке щастя – вільно подорожувати рідною країною чи за кордоном, як данність я приймала нагоду насолоджуватися неймовірною красою нашої землі і користуватися усіма її благами.. Це здавалося таким звичним, таким само собою зрозумілим. До цього року…

Учора - уперше за літо – скупалася. І подумала про те, що семи вод у цьому році точно не буде. І все-одно раділа страшенно, що все-таки скупалася. Під дощем, на заході сонця та ще й голяка)) . Відчула щастя від дотику теплої, шовковистої озерної води. Таке велике щастя від такої дрібнички.

Цінуйте кожну вашу мить життя, як би банально це не звучало. Наповнюйте своє серце щастям - якщо навіть це дуже складно робити. Учіться. Так, нам тепер потрібно учитися бути щасливими. Ось у таких умовах, в яких ми зараз є. Це складно. Але це життєво необхідно. Бути щасливими.
Будьте)

Галя ПЛАЧИНДА



Теги:Прикмети, Галя Плачинда, Щастя, есеї


Читайте також



Коментарі (0)
avatar