реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Шафи-купе: основні різновиди моделей та їх експлуатаційні властивості

Шафи-купе сьогодні користуються великою популярністю. На відміну від звичайних розкривних них моделей, вони більш ергономічні, виглядають сучасно і стильно. Відсутність навісних дверей виключає ймовірність їх перекосу і появи скрипу петель (часті проблеми класичних конструкцій), до того ж розсувні системи не вимагають місця для розкриття. Таким чином, встановлювати шафи-купе можна навіть в малогабаритних квартирах і невеликих приміщеннях.

Не в останню чергу на їх популярність впливає асортимент моделей. Придбати конструкції можна не тільки в різноманітному кольорі і дизайні, але і підібрати потрібні габарити і навіть форми. Про те, якими вони бувають, розповімо нижче.

Основні різновиди


Шафи-купе в першу чергу класифікуються за форм-фактором. Згідно з цим параметром, виділити можна такі різновиди даних предметів меблів:
1. Прямі.
2. Кутові.

Однак збираючись купити шкаф-купе, варто також розібратися, чим хороша та чи інша модель, якими перевагами володіє.

Властивості прямих конструкцій


Лінійні шафи-купе - це моделі в класичному дизайні. Вони виготовляються різної ширини (від 90 см) і висоти, тому зручно підібрати підходящу конструкцію як в невеликі приміщення, так і в просторі кімнати.
Крім того, при виборі варто врахувати такий параметр, як глибина. Він безпосередньо впливає на місткість і габарити меблів.

Перевага лінійних моделей полягає в їх практичності. При необхідності прямі шафи-купе можна переносити з місця на місце, встановлювати вздовж будь-якої стіни в будинку.

Dybok - шафи


Різновиди кутових моделей


Такі шафи-купе поділяються на:
• Г-подібні;
• 5-стінні.

Перші - більш компактні. Вони встановлюються уздовж двох суміжних стін, можуть бути як лівосторонньої, так і правобічної проекції. Довжина секцій виробу відрізняється в залежності від розмірів шафи. Переставляти їх з місця на місце проблематично, оскільки потрібно враховувати розташування бокового модуля.

5-стінні моделі найбільш місткі. Вони встановлюються в кутку і при необхідності їх без проблем можна пересувати в інший. Однак такі моделі найбільш габаритні, крадуть досить багато простору. Втім, ця властивість виправдана хорошою місткістю виробів.

Купуйте меблі вигідно з Dybok


На ринку України представлена велика різноманітність магазинів з продажу предметів інтер'єру. Однак далеко не всі з них здатні запропонувати настільки вигідні умови своїм клієнтам, як Dybok. Серед переваг покупки в цьому інтернет-магазині можна виділити:

• доступні ціни;
• часті акції, які допомагають економити;
• безкоштовну доставку по Україні при покупці на суму від 5 000 грн.

Крім того, на сайті магазину представлена велика різноманітність моделей шаф-купе різних габаритів і варіантів оформлення від відомих вітчизняних брендів (MiroMark, VIP-master, MebelStar та ін.). Компанія «Дубок» співпрацює з виробниками і завжди пропонує покупцям тільки трендові новинки і моделі в сучасному дизайні.



Теги:Шафи, Українське, меблі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar