реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шабуніни знову пишуть...

Кажуть, Шабунін із Шерембеєм бомблять посольства країн "Великої сімки" ледь не щоденними скаргами на Зеленського і його призначенців.

Це ті недалекоглядні, котрих не влаштовував Порошенко. Скільки таких шабуніних з лайном змішували демократичного Порошенка, щоб усунути його від влади!. Ну, усунули, так їжте за дві щоки. Ви ж все зробили для перемоги Зеленського, тепер платіть за те, що людей збили з пантелику! Чи може ви не здогадувалися чим вся ваша боротьба з Порошенком закінчиться?. Ви ж захищали Ситника від Порошенка, і від критичної думки громадськості, то нехай тепер Ситник вас захистить. Що, він і себе не може захистити? А чому тоді погоджується на підвищення зарплати на 1000 доларів у гривневому еквіваленті?

Але кляузи послам писати - свідчення, якби то лагідніше висловитися, розумової неповносправності. Бо пиляти гранти- це одне, а нести політичну відповідальність за наслідки своїх антикорупційних лайновкидів, це зовсім інше. Чому Шабунін щодня не забомблює Ситника, щоб той показав суспільству реальну посадку крупного корупціонера за 5 років свого проїдання бюджетних коштів? І про економічний ефект його антикорупційної боротьби нехай прозвітує, чи хоч 1:10 від потрачених бюджетом коштів на утримання своєї паразитарної конторки він повернув у бюджет за наслідками своїх розслідувань?

Володимир ЦИБУЛЬКО



Теги:Шабунін, корупціонери, набу, Володимир Цибулько, грантоїди


Читайте також



Коментарі (0)
avatar