реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Грантоїд і податки

Ще одного борцуна "аби не Порошенко" попердолило, ну да хуженібудіт! На Віталю Шабуніна , податкова подала позов в суд, стягнути з нього "податкового боргу у розмірі 227 437, 92 грн".

Виходить, що податковий борг існує давно, тобто Шабунін усі суди, за нарахуванням штрафних санкцій, уже програв! Добровільно платити не схотів і податкова звернулася до суду про стягнення.

Та шо такоє? Головний антикАрупціонер, абинеПорошенко праваравался? Як прастой парєнь с Крівова Рога заофшорився... А у мене таке питання, може хто пам'ятає, був період, коли при Порошенку хотіли вести декларування для таких як шабуня, серлящ... типу грантоїдів і тд. То Шабунін і каМанда підняли такий гвалт, шо так нізя ... завивав, акі сексота на карпатській смереці. Грантоїдні антикорупціонери, то як блаЗЕні квартальні з своїми офшорами. Віталя податки не платить з грантів, що він сам собі переводить, епічно.

«Я втомився бути лохом у цій країні»,-інтерв'ю НВ з Шабуніним. Людина, яка за великим рахунком ніде і ніколи не працювала, стала великим експертом антикАрупціонером, як серЛящ почотним залізничником...

На пʼятому курсі Віталя став депутатом Рівненської міської ради, у 2006 році обійняв посаду радника голови Рівненської ОДА. Через рік він помічник нардепа Лесі Оробець. 2008 року переїжджає в Київ та приєднується до громадянської мережі Опора. У 2012 році разом із Дарʼєю Каленюк засновує Центр протидії корупції (ЦПК), вже за рік проєкт починає фінансуватись міжнародними донорами, уряди США та країн ЄС, а також приватні міжнародні фонди.

Віталя ти вже побіг до американського посольства плакатися? Ніт, бо одіозної «місіс Кольчуги», під кураторством якої цей гадючник розквіт, вже там нема?
Віталя, скоро "барига" повернеться, може, попросиш грошей у нього! При "баризі" ж як дихав, як дихав, як гадив і за блаЗЕня тягнув.

Зробив себе разом використаним нацюцюрником, карма це іноді боляче. Карма вона така ж.

Зиновій ГУЗАР



Теги:грантоїди, Шабунін, Зиновій Гузар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar