реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сергій Соломаха: «У 1990 році ми йшли на вибори під гаслом «Владу радам, а не райкомам»

28 жовтня 2010 року під час виступу на Чернігівському обласному телебаченні кандидатів у депутати від Української народної партії Володимира СТУПАКА до Чернігівської міської ради і Сергія СОЛОМАХИ до обласної ради обговорювалося питання щодо наслідків керування за роки незалежності колишньою партноменклатурою.
Зокрема, С. СОЛОМАХА, який приклав чимало зусиль у 1990-1994 роках до демократизації міської ради обласного центру, заявив:

"20 років тому ми вірили, що варто отримати Україні незалежність, усунути від влади збанкрутілу компартійну номенклатуру – і все піде на краще.
Перше вдалося, а от виконати друге завдання… не вдалося і досі.
Одна з причин: панування в радах усіх рівнів старої компартійної номенклатури та бізнесу який вони «кришують».
Вони добре навчилися зомбувати нас на численних шоу з екранів телевізорів та біг-бордів, обіцяти нам усе … і негайно.
Вони купують наші голоси за начебто дармову «благодійну» допомогу, «безплатні» медичні, юридичні послуги або фарбують, будують дитячі майданчики...
Скажу відверто, уся ця «дармовщина» для виборців робилася за кошти, вкрадені або через корупційні схеми з «дерибану» землі, або розкрадання бюджету, тобто за наші з Вами кошти.
Отже, моральну відповідальність за «дерибан» землі, знищення через це зелених зон у містах повинні нести не тільки корумповані чиновники та ділки-депутати, але й виборці ласі на дармову «благодійну» допомогу.
Саме рахунок голосів таких виборців і розраховують спритні ділки перемогти цих виборах, щоб продовжити цей «бєспрєдєл».
Чернігівська обласна організація Української народної партії ніколи не займалася підкупом виборців, наші кандидати і депутати не ховалися за біг-бордами з привабливими обличчями вождів, артистів чи спортсменів.
Ми завжди були з людьми, відстоювали їх права".

Прес-служба Української народної партії






Коментарі (0)
avatar