реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сеньківку прикриють для свята

У зв’язку з проведенням поблизу с. Сеньківка Городнянського району 29 червня 2013 року урочистостей з нагоди святкування Дня Молоді, з 6.00 до 20.00 29.06.13 року буде припинено пропуск легкових транспортних засобів та громадян, що слідують через міжнародний автомобільний пункт пропуску “Сеньківка” до Російської Федерації та Республіки Білорусь. Пропуск вантажних транспортних засобів не буде здійснюватись з 4.00 до 20.00 29.06.13 року.

Пропуск громадян України, жителів Щорського та Городнянського районів Чернігівської області, та відповідних районів Брянської області Російської Федерації, що пересуваються пішки (без вантажу), буде здійснюватись через місцевий пункт пропуску в населеному пункті Клюси Щорського району за напрямком Клюси (Україна) – Новий Світ (РФ).

Пропуск громадян України, жителів Щорського, Городнянського, Ріпкинського та Чернігівського районів Чернігівської області, та відповідних районів Гомельської області Республіки Білорусь на легкових транспортних засобах (без вантажу), що їм належать, буде здійснюватись через місцевий пункт пропуску в населеному пункті Деревини Городнянського району за напрямком Деревини (Україна) – Андріївка (РБ).

Пропуск громадян, які прибувають на святкування Дня Молоді, буде здійснюватись через пункт пропуску “Сеньківка” в пішому порядку при наявності паспортних документів.

О.В.ДУДКО, помічник начальника прикордонного загону
- начальник прес-служби, підполковник



Теги:Україна - Росія, День молоді, прикордонники, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar