реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Сємкі єсть?" -- питає влада

Колишня прем'єр- міністр Юлія Тимошенко провела в Головному слідчому управлінні ГПУ більше 11 годин. Сьогодні, перед Новим роком, її викликають знову. Щоб не встигла приготувати олів'є?
Тимошенко було пред’явлено обвинувачення в тому, що вона на посаді прем’єра в розпал світової фінансово-економічної кризи "діючи умисно, з особистих інтересів" прийняла рішення "щодо використання частини коштів, які надійшли від продажу квот на викиди парникових газів та мали цільове призначення, на покриття видатків Держбюджету, передусім зобов’язань із виплати пенсій".

Колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка заарештували, коли він вигулював пса і посадили за неправильне нарахування пенсії своєму водієві. Затримували так, щоб відеокамера спостереження біля будинку не зафіксувала облич бійців СБУ. Посаджено за ґрати, щоб там зустрів Новий рік.

Колишнього міністра екології Георгія Філіпчука посадили за ґрати, хоча як він може впливати на слідство, якщо справа "Венко", яку йому інкримінують ухвалена вже пару років тому?! До речі, Г.Філіпчук -- член Головної ради Всеукраїнського Товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка.

Колишнього заступника міністра юстиції Є.Корнійчука заарештовують за якийсь міністерський лист і роблять це тоді, як у нього народжується донька. зараз дружина і донька -- у реанімації, а його не випускають. Він що, на свободі вплине на зміст того листа? Не випадково саме СІЗО на Заході вважають особливою формою катувань.

До речі, мій однокласник -адвокат розповів як суд мусив засудити хлопця за дрібну крадіжку, бо ж той уже відсидів 9 місяців у СІЗО. Якщо випустити -- треба ж карати прокурора, міліцію, що це все "замутили".

До речі, Юлії Тимошенко висунуто звинувачення теж не просто так, а саме тоді, коли її чоловік перебуває на операції та в реанімації.

Не маю особливих симпатій до згаданих урядовців. Ба, більше -- політично вони мені неприйнятні -- особливо Луценко з його дрейфами від комуністів до соціалістів, від Мороза до Ющенка, далі до Юлі... Але тим паче викликає огиду оця дрібна манера помсти пацанів з підворітні. Так і чується:" Сємкі єсть? Ти с какова района?!"

Василь ЧЕПУРНИЙ.







Теги:опозиція, СІЗО, Ю.Тимошенко, арешти, Ю.Луценко, Корнійчук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar