реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Секрети щастя на повсякдень

ПРИЙМАЙ ПРОБЛЕМИ ЯК МОЖЛИВІСТЬ БУТИ ЩАСЛИВИМ
Ми всі прагнемо щастя, звичайного й водночас таємничого. Для когось щастя — це любов близьких, для когось — взаєморозуміння, для когось — здоров’я. А хтось може бути щасливий тільки тому, що світить сонце, наповнюючи радістю все навколо, або йде дощ, умиваючи вулиці міста й проганяючи сумні думки. Що ж таке щастя? Як його відчути й привнести у своє життя? Поділюся своїми думками з вами, шановні читачі, щоб життя кожного стало світлішим та добрішим.
Валерій СОХІН,
фахівець з інтегрального психофізичного тренінгу, давніх валеологічних вправ,
нейроіндукування, балістики й біомеханіки.

ПЕРЕТВОРЮЙТЕ НЕГАТИВНУ ЕНЕРГІЮ НА КВІТИ

Ми народжені з духом і повинні його розвивати. Є всього два шляхи еволюційного розвитку: або вгору, удосконалюючи себе (еволюція), — шлях духовності, нервової клітини, або вниз, до тваринного стану (інволюція), — шлях онкоклітини, паразитування. Наприклад, люди агресивні, так звані «вампіри», зазвичай страждають від онкологічних захворювань. Вони намагаються «живитися» енергією людей, які їх оточують, і руйнують себе зсередини. Якщо ви спілкуєтеся з людиною, агресивно налаштованою, подумки «поставте» перед нею хрест. Відбудеться перерозподіл енергії, і це буде вашим захистом. В агресора залишиться якраз стільки сил, щоб капітулювати.

Від вас залежить, чи зможе така людина нашкодити вам, забираючи вашу енергію, чи ні. Є з цього приводу гарна порада: перетворюйте (подумки) агресію похмурих і негативно налаштованих людей на квіти. Для цього оточіть себе любов’ю, випромінюйте любов (подумайте, що ви її любите й не засуджуєте), тоді її «енергетичні камені» перетворяться на квіти і її буде повалено. Промовляйте подумки: «Я люблю людей, і вони відповідають мені любов’ю». Поступово ви звикнете до цієї думки й вона стане реальністю. Ця порада гарна ще тим, що ви навчитеся позитивно сприймати життя, у ваші будні ввійде спокій та умиротворення, біля вас з’являться люди, яким затишно поруч із вами і які поділяться з вами світлою енергією. Відчуття спокою — один зі шляхів до внутрішнього й зовнішнього щастя.

МИ САМІ ВИБИРАЄМО: ОБРАЖАТИСЯ ЧИ НІ

Секрет щастя дуже простий: будьте собою, не зраджуйте собі. У цьому світі можна обдурити кого завгодно, але себе не обдурите, від себе нікуди не втечете. Як ви гадаєте, чи можна скривдити людину? Більшість відповідає: можна. Але насправді людину скривдити не можна, вона сама приймає рішення — ображатися їй чи ні. Це стосується й щастя. Ми самі вибираємо: чи бути щасливими, чи ображатися на життєві проблеми, чи ні. Мудреці кажуть: найбільше багатство людини — це, хоч як дивно, її проблема. Розв’язуючи проблему, ми звільняємо енергію, упорядковуємо енергетичні потоки, мислення й починаємо рухатися, щоб змінити себе та світ навколо.

Не потрібно жалкувати за минулим, відпускайте його з миром. Можете промовляти подумки таку фразу: «Минуле — це вчорашній день, його вже немає, є тільки сьогодні й воно прекрасне». Створюйте своє щастя самі (думаючи про прекрасне, читаючи добрі книжки, допомагаючи людям, піклуючись про своє здоров’я). І ще: не відштовхуйте те, що приходить, і не тримайте те, що йде.

Джeрeло: Ваше здоров"я




Теги:Щастя, Любов, образа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar