реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ затримало чернігівського міліціонера

Співробітники Управління Служби безпеки України в Чернігівській області у взаємодії із відділом внутрішньої безпеки МВСУ затримали старшого дізнавача Чернігівського районного відділу УМВС України в Чернігівській області, який отримав хабар у сумі 2 тисячі гривень.
Капітан міліції вимагав гроші від мешканки обласного центру, стосовно якої велося досудове слідство. “Грошова винагорода”, яку хотів отримати міліціонер, мала допомогти у вирішенні питання щодо неперекваліфікування злочину на більш тяжкий та необрання запобіжного заходу, пов’язаного із взяттям під варту.
Про факт вимагання хабара жінка повідомила в Управління СБ України в Чернігівській області, зателефонувавши на “телефон довіри”.
У ході перевірки заяви та після отримання зазначеної суми працівник міліції був затриманий співробітниками СБУ.
За матеріалами УСБУ прокуратура Чернігівської області порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 (одержання хабара, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що в Управлінні СБ України в Чернігівській області діє "телефон довіри" — 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про корупційні діяння посадових осіб та факти хабарництва.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області




Теги:міліція, Чернігів, СБУ, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar