реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ посадила міліціонера

Набув чинності вирок Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області за кримінальною справою, порушеною обласною прокуратурою за матеріалами СБУ стосовно керівника одного з підрозділів Талалаївського РВ УМВС України, який вимагав та отримав хабара.

У червні 2010 року на «телефон довіри» Управління СБУ надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що співробітник райвідділу міліції вимагає від нього 3 тисячі гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності за вчинення шахрайства.

У результаті проведеної правоохоронцями перевірки отримана інформація підтвердилася. Оперативники СБУ спільно з підрозділом внутрішньої безпеки МВС України затримали службову особу «на гарячому» у його робочому кабінеті під час одержання частини грошей.

Суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара службовою особою) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах і на державній службі строком на 3 роки та позбавленням спеціального звання – підполковник міліції, встановивши іспитовий строк - 3 роки.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що в Управлінні діє «телефон довіри» — 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про корупційні діяння посадових осіб та факти хабарництва.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:Прилуки, міліція, Талалаївка, СБУ, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar