реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ посадила начальника інспекції

Набув чинності вирок Деснянського районного суду м.Чернігова за кримінальною справою, порушеною обласною прокуратурою за матеріалами СБУ стосовно начальника обласної інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю, який вимагав та одержував хабарі від фізичних та юридичних осіб.

У вересні 2011 року співробітники УСБУ затримали чиновника «на гарячому» у його службовому кабінеті після одержання частини хабара у розмірі тисячі доларів США від керівника комерційної структури за збереження ліцензії на здійснення господарської діяльності у будівельній сфері.

Також у ході розслідування кримінальної справи було встановлено й інший факт отримання хабара. За дві тисячі доларів США посадовець погодився прискорити процедуру оформлення документів про введення будівельного об’єкта в експлуатацію.

Розглянувши матеріали кримінальної справи, суд визнав зловмисника винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 та ч.3 ст.368 (одержання хабара службовою особою) Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. Крім того засудженого позбавлено 9 рангу державного службовця.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні діє "телефон довіри" — 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:телефон довіри, СБУ, архітектурно- будівельна інспекція, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar