реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

СБУ довела: розстрілами Майдану керувала Москва!

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинувачує помічника президента Росії Владислава Суркова в тому, що він керував снайперськими групами іноземців на майдані Незалежності в лютому 2014 року.

Про це голова СБУ заявив в ефірі телеканалу "1+1".

Наливайченко зазначив, що цю інформацію на допитах повідомили працівники спецпідрозділу СБУ "Альфа". "Вони дали конкретні свідоцтва про місцерозташування іноземних снайперських груп, які цілились і в мітингувальників..., і в працівників Міністерства внутрішніх справ", – сказав він.

Наливайченко наголосив, що правоохоронці мають документальне підтвердження їхньої протиправної діяльності в Україні.

"У межах цього провадження є посади, прізвища, копії паспортів, дати їхнього в’їзду-виїзду, яким зв’язком вони користувалися, в яких приміщеннях перебували, як радник президента Путіна Сурков ними керував у Києві..." – наголосив він.

Наливайченко також зазначив, що три групи працівників Федеральної служби безпеки Росії приїжджали до Києва в грудні 2013-го – лютому 2014 року і здійснювали організацію та планування розгону активістів Євромайдану.

Крім того, він підкреслив, що велика кількість правоохоронців і працівників СБУ виявилася зрадниками і співробітниками іноземних спецслужб.

Зокрема, колишній керівник СБУ в Криму Петро Зима виявився працівником ФСБ і допомагав Росії здійснювати анексію півострова.

Загалом наразі у державній зраді підозрюють близько 100 колишніх працівників СБУ, 10 із яких заарештовано.



Теги:Майдан, фсб, Наливайченко, небесна сотня, СБУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Для цього знадобився АЖ РІК. КОМУ ВИ ВПАРЮЄТЕ
avatar
2
Ну а что наши дауны могут придумать?... Только Москва и только снайперами по 50 тысячной толпе! Мда... Ярема только почему-то в отставку ушел, не посадив никого...
avatar