реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Головою СБУ керував генерал ФСБ

Служба безпеки України дипломатичними каналами надіслала офіційний запит до російської сторони з вимогою допитати генерал-полковника Федеральної служби безпеки Росії. За даними української спецслужби, цей працівник ФСБ у січні та лютому 2014 року діяв в Україні з українським дипломатичним паспортом разом із 30 іншими офіцерами.

Про це голова СБУ Валентин Наливайченко заявив в ефірі програми «Шустер-LIVE» в п’ятницю увечері.

«Цей генерал-полковник неодноразово викликав на доповідь тодішнього голову СБУ Олександра Якименка та планував так звану «антитерористичну» операцію проти українських громадян», – зазначив Наливайченко.

Також, за його словами, російська сторона має надати інформацію про підстави та замовників постачання в Україну вантажів спецзасобів для використання проти учасників масових акцій протесту. Ці вантажі прибули з Росії до України рейсами 21 та 24 січня 2014 року.

Цього тижня у справі про розстріл Майдану в лютому 2014 року з’явилися перші затримані – це співробітники спеціальної роти київського «Беркута». Про затримання повідомили генеральний прокурор Олег Махніцький, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова СБУ Валентин Наливайченко.Радіо Свобода



Теги:Майдан, фсб, Наливайченко, Україна - Росія, російська окупація, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar