реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Салолюби, у Миргород!

Фестиваль «Миргородська свиня-2011» шукає охочих взяти участь у конкурсі на поїдання 70 страв

Протягом години поїдати м'ясо та повезти з собою 20 кг на додаток – такий рай для справжніх українців пропонує фестиваль «Миргородська свиня-2011», який відбудеться 15-16 жовтня в Миргороді. Під час святкового дійства планується встановити два національних рекорди.

Перший – з однієї свині буде приготовано 70 національних страв. Другий – протягом однієї години учасники фестивалю повинні будуть продегустувати 70 страв зі свинини. Куштуватимуть сім десятків страв на центральному стадіоні Миргорода представники Києва, Харкова, Полтави, Кременчука, Комсомольська, Одеси, Львова, Донецька та Луганська (а також інших, якщо такі знайдуться).

За інформацією організаторів, середня дегустаційна порція становитиме близько 30 грам. Тож з розрахунку на 70 страв учасники конкурсу повинні будуть з’їсти протягом години 2,1 кг м’яса. Запивати можна буде тільки водою "Миргородська 2".

«Особливістю змагання є те, що треба буде не просто з’їсти більше 2 кг м’яса, а скуштувати й описати його смак. Той, хто зможе професійно дегустувати і розповідати про смак, і стане переможцем. Він увезе з собою 20 кг м’яса», - повідомив голова оргкомітету фестивалю «Миргородська свиня-2011» Олег Говоруха.

Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні зв’язатися з оргкомітетом і підтвердити своє вміння поїдати велику кількість м’яса . В результаті відбору буде визначено по одній людині від одного великого міста. Фіксувати досягнення будe книга рекордів України.

Відбір для участі в цьому конкурсі закінчується 10 жовтня. За ходом конкурсу стежитимуть лікарі.



Теги:миргородська свиня, фестиваль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar