реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Саакашвілі і 66 гривень

Історія з Саакашвілі нагадує оповідання "Как поссорились Иван Иванович с Иваном Никифоровичем". Правда, у державному масштабі.

Прикро, що заручниками цих розбірок, як завжди, стали люди. З одного боку, суспільство шукає нових лідерів, які будуватимуть справді нову країну, а не створюватимуть схеми по-новому. Але ж кого їм пропонують?

За влучним висловом Майкла Щура, чемпіона з політичної істерики Міхеїла Саакашвілі. Він вже намагався рулити Грузією. Тепер там його переслідують. Потім Одеською областю. Цілком співмірною Грузії. Але йому там усі заважали, тому він образився й почав телерейд по усіх шоу країни. А потім псував як міг імідж України за кордоном. Оце і є новий лідер?

Але ж і влада не краща! замість корупції бореться з НАБУ. Й цим вже все сказано. А на рівні однієї людини їх цинізм взагалі вражає.

Днями дізналася, що до моїх доходів офіційно зараховані 66 гривень, які мені сплачені Центром крові. Ніколи не здаю кров за гроші. Це мій принцип, тому вирішила розібратися. З'ясувалося, що це вони порахували й відправили в органи соцзапезпечення (!) дані про кошти, які обов'язково виділяються кожному донору на обід. Ну це ж треба, яка педантичність!

Тому суспільство й опинилося на роздоріжжі: одна дорога до олігархів, які пропонують нам жити по-новому, з урахуванням 66 грн за обід у Центрі крові, а самі... Ну ви в курсі. А з іншого боку істерик-Саакашвілі, який пропонує все розвалити, бо він ображений. Якась безвихідь!

Таня ПАСОВА



Теги:олігархат, СААКАШВІЛІ, набу, Таня Пасова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar