реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Саакашвілі - Коломойському: олігархат - пережиток бандитських років

Голова Одеської обласної адміністрації Міхаел Саакашвілі різко відповів дніпропетровсько - женевському олігарху Ігорю Коломойському.

"Український олігархат, так само як і Путін, заважає становленню української держави і є головним живильним середовищем політичної корупції. Олігарх пропонує приспати мене як собаку, Після невдалих спроб підкупити чи дискредитувати перейшли на останній сценарій, відомий олігархату - прямі погрози. Я думаю, народ України скоро вкаже цим вкінець знахабнілим пережиткам з бандитських десятиліть на їх місце ", - написав Саакашвілі.

3 вересня одеський губернатор Михайло Саакашвілі в інтерв'ю "5 каналу" заявив, що український уряд діє в інтересах олігархів. Він розкритикував те, що глава Державіаслужби Денис Антонюк після службової перевірки на кілька днів повернувся у своє крісло, назвавши його "повним ніхто".

"З яких інтересів виходить Яценюк - Коломойського чи десятків мільйонів пасажирів Україні? Вчора Яценюк прийняв рішення на користь Коломойського. Так, як він регулярно приймав рішення на користь Ахметова та інших. Контролюють український уряд всі ці олігархічні інтереси", - сказав Саакашвілі.



Теги:Коломойський, олігархат, Дніпропетровськ, СААКАШВІЛІ, Державіаслужба, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar