реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Рудьковський не справився - Москва посадила

Як повідомляє "Радіо Свобода", на Росії затриманому минулого року Миколі Рудьковському присудили 2 роки буцегарні. Екс-нардепа та екс-мера Чернігова звинуватили в нападі на посольство Росії у 2014 році.

Тоді під час масових протестів він кинув цеглиною в приміщення дипустанови. Рудьковського затримали у вересні 2018 року, коли той прилетів у Москву. Хоча йому росіяни обіцяли недоторканість, але обдурили. Крім, увязнення, Микола Рудьковський має сплатити штраф.

Це така офіційна версія. За нашими ж даними, він давно служить Росії і, певно, не одній тільки розвідці. Скажімо, кли намічалося підписання українсько - туркменського договору про постачання газу, Микола Рудьковський, на той час міністр транспорту, рєзко найшов десь у Скандинавії якогось рідкісного туркменського опозиціонера і привіз урочисто в Київ. Звісно, Туркменбаші розгнівався і договір не підписав. Кому вигідно? Росії. Хто організував? Рудьковський.

Таких прикладів є немало. Не кажучи вже про насадження соціалістичного маразму у вигляді першотравневої демонстрації в той час, коли він 33 дні пробув міським головою Чернігова...

Тож не вірте зараз ув'язненню його. То Москва готує для іншого завдання. Його ще катапультують в Україну...

"Сіверщина"



Теги:агенти ФСБ, СПУ, Рудьковський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar