реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ротару співає, Мамай блеїть...

Софія Ротару співає в Москві на "Пєснє Года" , коли Москва продовжує вбивати українців і готується нас широкомасштабно атакувати. Відразу після нагороджень Зеленським .

Мамай, міський голова Полтави, каже, що на російсько- українській війні воюють чи то брат з братом, чи то США і Росія. України для Мамая не існує.

Ми не чуємося у безпеці, бо у найкритичніший момент у Зеленського сидять кроти. Тому США і Європа думають, як протистояти Путіну без нас. А ми, як малі діти лише сподіваємося на милість і доброту перемовників.

Колись демократичні партії розколюються і продаються офісу президента, тобто російським кротам лише заради того, щоб внести конфлікти у національно-демократичний табір.

Усе це і наша провина теж. Після Майдану потрібно було діяти рішучіше і принциповіше з усіма посібниками окупантів. Попри те, що українська влада створила армію, яка зупинила ворога, розвідку, яка знищила Гіві і Моторолу, затримала Цемаха, почала готувати затримання вагнерівців- у гуманітарній політиці і державному управлінні потрібно було діяти рішучіше. На цьому наполягав тоді, наполягаю і зараз.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ



Теги:Полтава, Софія Ротару, гібридна війна, агенти впливу, Микола Княжицький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar