реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Російсько- чеченська війна: у Грозному загинуло до 70 поліцейських

Атака чеченських повстанців у столиці Ічкерії Джохарі (саме так чеченці називають свою країну і свою столицю) сколихнула світові медіа.

«Витік інформації від кадировців свідчить про великі втрати у них. Називається цифра 70-80 знищених», – пише видання "Кавказ- центр".

Водночас, за різними даними, у Грозному загинули близько 10 повстанців. Основні події розвивалися біля Будинку друку і міської школи N20.

«Примітним є факт, що знакова бойова операція в Джохарі, спланована і здійснена за всіма канонами військового мистецтва, була проведена в день т.зв. «Послання Путіна», яке повинно було продемонструвати «згуртованість, силу і рішучість» Росії перед санкціями заходу. Шахидська атака в Джохарі зруйнувала масштабне піар-шоу Кремля, оголивши ретельно приховуваний Москвою факт того, наскільки «перемога» Росії на Кавказі є ефемерною і хиткою», – повідомляє видання.

Українські експерти відзначають, що успішна атака борців за свободу Чечні стала можливою завдяки тому, що багато кадировців воюють в Україні.



Теги:Чечня, російсько- українська війна, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Молодцы. Бейте пуллеровских фашистов! Мы со своей стороны, а вы со своей! Так раша не выдержит и розвалится нах.
avatar