реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Тектоніка без саакашвілянтів та беньколомойських

Подекуди трапляються дописи, в яких життя після перемоги над російськими нацистами змальовується у доволі похмурих барвах. І не посперечаєшся.

Так, багато покидьків з війни зробило собі годівничку. Багато негідників прикриваються волонтерством. Дехто навіть вигадує власні подвиги, як той блювотноголосий з "Тривоги". Так, більшість політичних сил, навіть геть непотріб, прикриватимуться ветеранами цієї війни, вербуватимуть їх, дуритимуть тощо. І, так, це буде вкрай неприємно раптом опинитися в ситуації, коли муситимеш ворогувати із тим, хто тебе буквально закривав своїм тілом.

Але.
Але зважте на те, що росії, після перемоги, у нинішньому її вигляді не існуватиме. Йдеться навіть не про її кордони, а про її нацистську, шовіністичну державну ідею. Зникнуть грошові потоки, які дотепер підживлюють нашу місцеву наволоч. Випарується остання надія коломойських окуклитися тут і псувати українське повітря.

Падіння росії — це процес тектонічного світового масштабу на кшталт формування нових континентів, який певними чином зачепить чи не половину людства. І тут варто очікувати стрімкого формування іншої ціннісної моделі суспільства, де просто не буде місця бубєнчікам, саакашвілянтам чи надям савченкам.
Ось побачите.

Володимир САРКІСЯН



Теги:розпад Росії, Володимир Саркісян, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar