реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Російські канали повідомляють про штурм кордону на Брянщині

Оскільки українські джерела традиційно мовчать, доводиться читати російські. Так вони повідомляють, що начебто вчора українська диверсійно - розвідувальна група спробувала прорвати кордон РФ у Климовському районі Брянської області. Тобто із заходом з Чернігівщини.

Українці буи озброєні натовськими гвинтівками типу чеських Bren-2. Були і три БТР. Загальна кількість штурмовиків щось великувата для ДРГ - 200 бійців. За даними росіян у бій вступили російські прикордонники (тобто частини ФСБ) і ЗС РФ. Після бою українці відступили на свою територію, але спробували атакувати вдруге, отримавши підкріплення. Проте й цього разу відступили.

Що в цьому правда, а що ні - важко сказати, зважаючи на хронічну брехливість кацапів. У всякому разі добре, що їх тримають наші в напрузі і не дадуть пертися на Чернігівщину.

Між тим, у Брянську 2-й Західний окружний військовий суд виніс вирок 39- річній громадянці Росії, яка рік тому вступила в "Легіон Свобода Росії" і надавала їм секретні дані. Жінка отримала 11 років колонії.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Легіон Свобода Росії, брянщина, ДРГ, російсько - українська війна


Читайте також






Коментарі (0)
avatar