реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Російське кіно показує українських дебілів

В російському кінематографі українців зображують «розумово неповноцінними дибілами», заявив в ефірі телепрограми «Шустер Live» член політради ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

«Таких дискусій (про політику в російському кіно – ред.) би не виникало, якщо б російське кіно останніх років не показувало українців переважно як якихось розумово неповноцінних дибілів», - заявив Іллєнко.

«Можемо згадати фільм «Мы из будущего-2», де Українська повстанська армія показана, як повні дегенерати, якісь п’яні. Ми можемо згадати фільм «Брат-2» так само, де українці показані просто в якомусь жахливому вигляді», - уточнив «свободівець».

За словами Іллєнка, політика і кіно перетинаються, і на сьогодні немає гарантії, що російське кіно буде нейтральним до українців.

Зазначимо, що Андрій Іллєнко відповів відмовою на прохання ведучого програми Савіка Шустера говорити російською мовою, оскільки у телестудії були присутні російські режисер та продюсер фільму «Біла гвардія», що знімається зараз у Києві.
Відголос

Від редакції "Сіверщини".
Погоджуючись з Андрієм Іллєнком, важко зрозуміти чому роль такого дебіла охоче залюбки грає відомий "свободівець" Богдан Бенюк.




Теги:хохли, кіно, Іллєнко, Шустер, Богдан Бенюк, Белая гвардия


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Давайте вспомним Папандопулу с фильма - Свадьба в Малиновке. Сегодня продали пулемет ,...который не стреляет,завтра жену,... на которую не стоит.Как говорит мэр - совесть сегодня не актуальна. Так что вперед,...еще все не распродано.
avatar