реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Росіяни в Криму все втратять!

Міністр Олексій Резніков каже про громадян РФ, які нелегально приїхали жити до окупованого Криму: "Я не люблю слово "депортація", воно несе дух сталінського режиму. Але українським законодавством передбачено видворення з країни. Це право будь-якої країни".

А далі обмовки, що ті, які прибули легальним шляхом - будемо розбиратися, індивідуальний підхід і всьо такоє. Угу. Вважайте, що ми програли.

Впевнений, що за 7 років нема жодного росіянина, який би приїхав жити і працювати до АРК легально, з дозволу всіх українських служб - від прикордонників до МВС. Нема кому його туди впустити, нема як зареєструвати. Крапка. Всі громадяни РФ, які в'їхали до АРК - нелегали. І державна позиція має бути залізобетонною як відповідні норми закону - громадяни інших країн, які незаконно і не через пункти перетину потрапили на територію України - депортуються без пояснення причин як небажані особи. І треба постійно нагадувати - ніякі правочини (шлюб, купівля майна, приміром) не є для нас законними. Тому вся власність росіян-окупантів безумовно підлягатиме вилученню. Без компенсації. Це і треба комунікувати, на мій погляд. А не давати надії, що в індивідуальному порядку розберемося. Не розберемося.

За оцінками МЗС, там уже не менше 500000 російських понаєхавших. Ніякі суди не впораються з розглядом такої кількістю справ нелегалів. Тому тільки нафіг з пляжу. І вони мають це знати, що прийде день, коли вони все втратять.

Вахтанг КІПІАНІ



Теги:окупація Криму, гібридна війна, Вахтанг Кіпіані, нелегальні мігранти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar